شهردار تهران از نصب یک لرزه نگار دیگر در عمق ۱۰۰ متری در بوستان نهج‌البلاغه در سال جاری خبر داد و گفت: طی دو نیم سال گذشته ۵ لرزه‌نگار در عمق ۵۰ متری نصب شده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در آیین افتتاح نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله؛ زلزله که امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه جاری در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد در حال برگزاری است، فرونشست زمین، سیل و طوفان را ۴ مخاطره در دستور کار شهرداری دانست و گفت: زلزله پدیده‌ای است که نیاز به هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها دارد و با مسؤولیتی که وزیر کشور در این زمینه بر عهده گرفته است، امکان هم‌افزایی میان نهادهای مرتبط فراهم شده است.

وی ادامه داد: برای پایش زلزله نیاز به ابزارها و تجهیزاتی داشتیم تا در پیش‌بینی زلزله تهران ما را یاری کند؛ از این رو از ۲.۵ سال گذشته ۵ لرزه‌نگار در عمق ۵۰ متری نصب شده است.

زاکانی از نصب یک لرزه‌نگار دیگر در عمق ۱۰۰ متری در بوستان نهج‌البلاغه در سال جاری خبر داد.

شهردار تهران توسعه شبکه شتابنگاری برای برآورد میزان خسارات پس از وقوع زلزله را از دیگر اقدامات برای پایش زلزله در تهران عنوان کرد و یادآور شد: در گذشته ژاپن ۴ دستگاه‌ شتابنگاری در تهران نصب کرده بود که به دلیل فرسودگی نیاز به تعویض داشتند و با اقداماتی که انجام شد، ۲۶ دستگاه شتابنگاری تحویل ما شده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ۵۰ سامانه شتابنگاری در اطراف تهران نصب شده است.

زاکانی با بیان اینکه در حوزه زلزله ۵۰ دستگاه همکار داریم، گفت: با سامانه‌های نصب شده می‌توانیم هشدار سریع در ۱۵ تا ۲۰ ثانیه اول داشته باشیم.

شهردار تهران، شناسایی سازه‌های در معرض خطر را از دیگر برنامه‌های شهرداری دانست و گفت: در گذشته سازمان آتش‌نشانی از منظر آتش‌سوزی سازه‌ها را مورد بررسی قرار داده است که ۱۲۶ ساختمان شناسایی شدند و در مطالعات ما ۱۶ هزار ساختمان بالای ۷ طبقه بررسی شدند.