رییس پژوهشگاه گفت: ایمنی کشور با توجه به پهنه وسیعی که در منطقه ا ی با خطر نسبی زیاد و خیلی زیاد قرار دارد؛ نیازمند سرمایه گذاری جدی و اجرای تصمیمات متفکرانه و پژوهش محور است.
دکتر “عباسعلی تسنیمی” که صبح امروز، سه شنبه ۸ آذر ماه، در مراسم اختتامیه سیزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی سخن می گفت؛ افزود: آموزش های ارتقای ایمنی باید مفکرانه و علمی صورت گیرد؛ چرا که آموزش های صوری مشکلات کشور را حل نمی کند.
وی با اشاره به موضوع لرزه خیزی بالای کشور؛ بر لزوم تمرکز بر ایمنی در برابر زلزله و ضرورت آموزش در راستای کاهش اثرات ناشی از این پدیده طبیعی تاکید کرده و خاطرنشان کرد: با شرایط موجود، مقابله با زلزله بی معناست و باید در کنار زلزله زندگی کرد، که این امر خود مستلزم اجرای برنامه ها پس از عبور از مجاری علمی است.
در بخش دیگری از این مراسم معاون وزیر کشور و سرپرست ستاد مدیریت بحران کشور گفت: اگر بخواهیم در زمینه آموزش های امداد تحول ایجاد کنیم باید به آموزش و پرورش و دانش آموزان که نیروهای بالقوه آن هستند بها داده شود.
مهندس “حسن قدمی” افزود: کشور ما یکی از کشورهای حادثه خیز دنیا است. لذا اتخاذ تصمیماتی برای پیشگیری از بالا رفتن تعداد تلفات ناگزیر باید انجام شود.
قدمی خطاب به دانش آموزان گفت: آموزه های خود درباره امداد را به خانواده های خود نیز انتقال دهید تا شعار همیشگی “در هر خانواده یک امدادگر” تحقق یابد.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با اشاره به آموزش های خودامدادی ۵۰۰ هزار دانش آموز در شهر تهران تا پایان دهه فجر خبر داد.
“سید علی یزدیخواه” با اشاره به اینکه ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در باب پیامدهای ناگوار است اظهار کرد: سرمایه گذاری روی قشر نوباوگان حداکثر بهره وری را خواهد داشت